A HelloHD is adja a Liverpool-Debrecent

2009.09.16. 16:57 Módosítva: 2009.09.16. 16:57
A DigiSportnak sikerült megállapodnia a műholdas szolgáltatóval, így 25 ezerrel több háztartásban lehet majd látnia Debrecen BL-meccsét. Az Invitellel is tárgyalnak, de ma estig már biztos nem állapodnak meg.

Körülbelül 600 ezer háztartás tartozik jelenleg a DigiTv kábeles vagy műholdas szolgáltatásához, itt élnek azok a szerencsések, akik ma este háromnegyed kilenctől az otthoni fotelből nézhetik a Liverpool-Debrecen mérkőzést. Ezenkívül a mai határidőre mindössze a HelloHD nevű műholdas szolgáltatással sikerült megegyezni a DigiSportnak, azaz a cégnél előfizető 25 ezer háztartásban is látják este élőben a meccset.

A DigiTv tájékoztatása szerint emellett élénk tárgyalásokat folytatnak az Invitellel is, de azért a cég képviselői elismerik, hogy a szerződést biztos nem kötik ma meg, a csatorna vételéhez szükséges dekóder sincs még az Invitelnél, így a szolgáltató előfizetői nem reménykedhetnek abban, hogy élőben nézhetik a meccset.

Akinek nem jutott

A debreceniek az előre meghirdetett helyszínnel ellentétben nem a Kossuth téren, hanem a DEAC pályáján nézhetik kivetítőn a meccset. A Digi LED-fala a tribün elé lesz felállítva.

A budapestiek pedig gyorsan kerítsenek valami félreeső sportpubot, mert a legismertebb ilyen jellegű szórakozóhelyeken már rég telt ház van, asztalt már ma reggel sem lehetett foglalni.

Aki bízik a DigiTv szervereiben, az esetleg megpróbálkozhat a DigiSport honlapjával, ahol elérhető a meccs streamingje, bár legutóbb is hamar összedőlt a rendszer a nagy érdeklődés miatt.