Visszatér Jockey Ewing

2009.09.16. 15:21 Módosítva: 2009.09.16. 15:21
A 78 éves Larry Hagman egy amerikai milliomost játszik az Antenna 3 spanyol tévé szappanoperájában. A karakter, Richard Slater megpróbálja fia elől eltitkolni, hogy kik is a vér szerinti, spanyol szülei, mindezt nagyrészt felirattal, mivel a színész nem nagyon beszél spanyolul.

Ismét egy tévésorozatban játszik Larry Hagman. A 78 éves amerikai színész, aki a Dallas című amerikai szappanopera gátlástalan olajmilliomosának, J.R. Ewing-nak a szerepében lett világhírű, egy spanyol sorozatban debütált kedden. Larry Hagman egy Richard Slater nevű gazdag amerikait játszik a spanyol Antenna 3 magántévé Cómplices (Cinkosok) című délutáni sorozatában. A történet szerint titkolni próbálja, hogy a fiát egy spanyol családtól fogadta örökbe, de a fiú, Harvey csak azért is Spanyolországba utazik, hogy megtalálja vérszerinti szüleit.

Hagman július végén kezdte forgatni a sorozatot a spanyolországi Marbellán. Több jelenetben ugyan megszólal spanyolul, de csak töri a nyelvet, egyébként pedig angolul beszél, amit aztán feliratoznak.

A színész a tévé honlapján megjelent videó-interjúban elmondta, hogy nem beszél spanyolul, és nagyon kevés ideje volt, hogy a szerep kedvéért megtanuljon bizonyos mondatokat. Hagman 1953-ban járt először Spanyolországban, akkor nászúton volt, miután feleségül vette a svéd származású divattervezőt, May Axelsont, akitől később két gyermeke született, és akivel ma is együtt élnek.

A Dallas, ami Hagman-t világhírűvé tette, 1978-től 1991-ig ment főműsoridőben, Amerikában.