Fotóst keres a Playboy

2009.09.30. 15:52 Módosítva: 2009.09.30. 16:21
A 10 éves magyar Playboy versenyen keres új fotósokat, megújítja honlapját, és egyes képeket ezentúl csak regisztráció után lehet majd elérni.

Fotópályázaton keresnek új munkatársakat, péntektől pedig megújul a lap másfél éve indított online változata - közölte a Playboy tízéves működését köszöntő jubileumi szám szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Radnai Péter főszerkesztő.

Liptai Claudia a Playboyban
Liptai Claudia a Playboyban

A jubileumi újságban négyoldalas, kihajtható képre hozták össze mindazokat, akik nyilatkoztak a lapban, a középen álló fotelben fél évszázada az újság védjegyeként szolgáló nyúl ül.

A pénteken megjelenő szám nagyinterjúját Dávid Ibolyával, a Magyar Demokrata Fórum elnökével készítette Havas Henrik, a címlapon Liptai Claudia színésznőről látható egy rendhagyó fotó.

A korábbi 10-14 oldalas főanyagok helyett most összesen 26 oldalon foglalkoznak a címlaplánnyal, emellett az elmúlt egy évtizedre emlékezik 11 felkért neves publicista egy-egyírásban.

A péntektől megújuló online kiadásukban könnyebben, rovatok helyett témák szerint kereshetnek az olvasók, bővítik videótárukat, a tartalom nagy része továbbra is ingyen lesz elérhető, de állítólag "a legerotikusabb és legizgalmasabb képeket" csak regisztrációval lehet elérni.