Nem is fizettek olyan sokat Liptai Claudia melleiért

2009.10.28. 09:05 Módosítva: 2009.10.28. 10:17
Novemberben újabb képeket közöl a sztárról Playboy. 42 oldalnyi meztelen Liptai Claudiát mutatott be a férfimagazin, így már nem is olyan sok az a 3 millió. Zalatnay és Gregor Bernadett is többet kapott.

A Blikk értesülései szerint nem is olyan sok az a hárommillió forint, amit Liptai Claudia kapott a Playboytól azért, hogy levetkőzzön a férfimagazinnak. A Playboy novemberi számában ugyanis újabb képek jelennek meg a Tv2 sztárjáról, ráadásul 15 oldalon keresztül. Liptairól a két lapszámban együtt 42 oldalnyi képet jelentetett meg a Playboy, oldalanként alig 72 ezer forintos átlagáron.

Fotó: Playboy
Fotó: Playboy

Ez az ár pedig Zalatnay Sarolta és Gregor Bernadett gázsijánál is alacsonyabb: a Blikk értesülései szerint Zalatnay az eladott példányok után is kapott pénzt 2001-ben, így oldalanként körülbelül félmilliót, összesen 5 millió forintot kaszált, Gregor Bernadett citizenry oldalnyi fotósorozatáért pedig kétmillió forintot kapott, ami oldalankénti árra bontva több mint kétszerese Liptai Claudia gázsijának.

Ennek ellenére állítólag Liptai Claudiával érte el eddigi történetében a legnagyobb sikert a magyarországi Playboy.

„Példátlan, hogy ekkora igény legyen a Playboyra Magyarországon, az első hét után már csak azok kaptak, akik hajlandóak voltak akár több újságárust vagy benzinkutat is végigjárni” – nyilatkozta a Blikknek Radnai Péter a férfimagazin főszerkesztője.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport