Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bochkor Liptaival kezdené a reggelt

2009.11.03. 10:15
A TV2 megüresedett műsorvezetői székébe, a Mokkába hívják a rádiós műsorvezetőt.

Bochkor Gábor, a Bumeráng műsorvezetője elvállalná a tévés szereplést, amennyiben rádiós munkája megszűnik. Az ORTT döntése szerint november 18-tól már új frekvenciatulajdonosok indíthatják el a Neo és a Klassz Rádiót a Danubius és a Sláger rádió sávjában.

A Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezetőt behívják a TV2 reggeli műsorának válogatójára. A Mokka megüresedett műsorvezetőjének helyére, Azurák Csabáéra, így Liptai Claudia társa lehet.

"Ha kialakul egy olyan időszak, amikor a rádiózásnak vége, akkor az érdekesség kedvéért elvállalnám - mondta Bochkor, aki a többi dolgozóval együtt egy, a Sláger Rádió épületében felállított koporsóval demonstrál. Azon azonban megdöbbent, hogy milliónyian írtak alá a rádiók megszűnése ellen szóló petíciót.

"Akik ezt a helyzetet létrehozták, nem hatódnak meg semmitől. Az emberek pártállástól, politikától függetlenül a szolidaritásukat mutatják ki - tette hozzá Bochkor, akitől azt is megkérdezték, hogy döntene, ha az új tulajdonos átvenné őket a reggeli műsorba. - Tárgyalási alap, hogy változatlan és politikamentes maradjon."

A Sláger Rádió után a Danubius is tervezi, hogy pert indít az ORTT döntése ellen.