Bochkor Liptaival kezdené a reggelt

2009.11.03. 10:15
A TV2 megüresedett műsorvezetői székébe, a Mokkába hívják a rádiós műsorvezetőt.

Bochkor Gábor, a Bumeráng műsorvezetője elvállalná a tévés szereplést, amennyiben rádiós munkája megszűnik. Az ORTT döntése szerint november 18-tól már új frekvenciatulajdonosok indíthatják el a Neo és a Klassz Rádiót a Danubius és a Sláger rádió sávjában.

A Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezetőt behívják a TV2 reggeli műsorának válogatójára. A Mokka megüresedett műsorvezetőjének helyére, Azurák Csabáéra, így Liptai Claudia társa lehet.

"Ha kialakul egy olyan időszak, amikor a rádiózásnak vége, akkor az érdekesség kedvéért elvállalnám - mondta Bochkor, aki a többi dolgozóval együtt egy, a Sláger Rádió épületében felállított koporsóval demonstrál. Azon azonban megdöbbent, hogy milliónyian írtak alá a rádiók megszűnése ellen szóló petíciót.

"Akik ezt a helyzetet létrehozták, nem hatódnak meg semmitől. Az emberek pártállástól, politikától függetlenül a szolidaritásukat mutatják ki - tette hozzá Bochkor, akitől azt is megkérdezték, hogy döntene, ha az új tulajdonos átvenné őket a reggeli műsorba. - Tárgyalási alap, hogy változatlan és politikamentes maradjon."

A Sláger Rádió után a Danubius is tervezi, hogy pert indít az ORTT döntése ellen.