Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A UPC felveszi helyettünk a műsorokat

2009.11.04. 13:03
Bármikor visszanézhető tévés műsortárat indított a kábelszolgáltató. Egyelőre csak az RTL-t lehet nézni, de már tárgyalnak más csatornákkal is.

Ezentúl nemcsak filmeket, tévéműsorokat is meg lehet nézni a UPC szeptemberben indult videótárjában. A külföldön Catch Up Tv-nek nevezett szolgáltatásban egyelőre az RTL Klub legnépszerűbb saját gyártású műsorai nézhetőek meg.

Jelenleg a Barátok közt, a Fókusz, a Vacsoracsata, a Csillag születik, a Benkő feleséget keres, az Esti showder Fábry Sándorral, a Gálvölgyi show, és a Heti hetes érhető el a rendszerben. A tárolt tévéműsorok egy része ingyenes, például a Fókusz, a többiért körülbelül 200 forintot kell decembertől fizetni. Novemberben azonban még minden műsor ingyenes.

A tévétárból megrendelt műsorok egyszeri díj fejében 24 órán át érhetőek el, és ez idő alatt korlátlanul, bármennyiszer megtekinthetőek, illetve megállíthatóak és újraindíthatóak.

Az Index információi szerint a UPC már más csatornákkal is tárgyal, úgy tudjuk, az RTL Klub mellett hamarosan az AXN és a Tv2 kínálata is elérhető lesz a rendszerben. A videótár-szolgáltatás egyelőre csak Budapesten érhető el, de januártól országosan is az lesz.