Aliz
6 °C
14 °C

Frei Tamás feladta a televíziózást

2009.11.04. 10:18
Frei Tamás szerződést bontott a Tv2-vel, állítólag kábeltévéjét is kiköttette, annyira elege van a tévéből. Azért a Sztárok a fejükre estek jogait állítólag több országba is eladta már.

Frei Tamás szerződést bontott a Tv2-vel, miután a Sztárok a fejükre estek bukása óta amúgy sem dolgozott a csatornának. A Borsnak már azt nyilatkozta, elsodródott a tévézéstől, a szerződés őt és a csatornát nem lelkesítette, ezért nem volt értelme folytatni. A műsorvezetőnek annyira elege van a tévézésből, hogy még a kábeltévét is kiköttette.

A Bors szerint Frei most politikai regényen dolgozik a kreatív kihívást keresve. Először a több szálon futó cselekményt állította össze, a regény megírását most kezdi.

„Ez teljesen más, mint amit eddig csináltam, noha az írás nem idegen. Minden műsorom forgatókönyvét én készítettem, ami általában 30-40 oldalas volt. Mivel havonta jelentkeztem új adásokkal, így ha összeadjuk az oldalak számát, akkor évente írtam egy könyvet” - nyilatkozta Frei a bulvárlapnak.

Frei saját bevallása szerint több országba is eladta a Sztárok a fejükre estek licencjogait. Állítólag nemsokára Norvégiába kell utaznia, hogy az ottani verzió előkészületeit felügyelje.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?