Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad

Index, MTI
2009.11.25. 11:53 Módosítva: 2009.11.25. 14:51
A Sláger Rádió tulajdonosa, az amerikai Emmis kivonul az országból, ezért elengedik az országos frekvenciáját elvesztő rádió két húzónevét. Várhatóan a Neo FM-re szerződnek.

Elengedte két húzóemberét, Boros Lajost és Bochkor Gábort az egykori Sláger Rádiót működtető cég - közölte szerdán Heal Edina vezérigazgató. "Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad" - közölte, hozzátéve, vagy a napokban kézbesítik nekik a levelet, amelyben közlik velük, hogy szerződhetnek máshová, vagy már meg is kapták azt.

Az Index információi szerint a két műsorvezető már szerződéskötés előtt áll a Sláger egykori frekvenciáján sugárzó Neo FM-mel, várhatóan január elsejétől jelentkezhetnek azon az adón reggeli műsorral. Már a Neo FM indulása előtt is tárgyaltak a műsorvezetők a rádióval, de akkor a 2010 végéig szóló szerződés alapján a Slágernek fizetendő több mint 50 millió forintos lelépési díj miatt nem tudott megállapodni a Bumeráng stábja és a Neo FM.

Heal Edina közlése szerint tovább működik az interneten az adó, de hogy meddig, nem tudni, hiszen a múlt héten kivonult Magyarországról a korábbi Sláger Rádiót működtető társaság amerikai tulajdonosa, az Emmis-csoport.

A Sláger Rádió 12 év után, november 18-án távozott az éterből, miután az Econet-csoporthoz tartozó FM1 Konzorcium nyerte el a nagyobbik vételkörzetű, potenciálisan a lakosság 81 százalékát elérő országos kereskedelmi rádiós frekvenciát.  • Hírek
  • Hírek