A Story Tv be akarja perelni Hajdú Pétert

2009.12.23. 11:44
Hajdú Péter szerint a Story Tv-t működtető Sanoma szegett szerződést, a Sanoma állítja, Hajdúnak 2010 végéig náluk kell műsort vezetnie.

Távozott a Story Tv-ről Hajdú Péter Esti Frizbije, emiatt a csatornát birtokló Sanoma a Bors információi szerint akár 150 millió forintra is perelheti a produkciót. A Sanoma Digital Zrt szerint 2010 év végéig van érvényes szerződésük Hajdú Péterrel és a produkcióval. Hajdú viszont azt mondja, a cég többször szerződést szegett, ezért egy hónapja jogszerűen mondták fel egyoldalúan a szerződést.

„Én örülnék legjobban, ha egymilliárdra perelnének. Egy fillérrel sem tartozom nekik, ők tartoznak nekem” – nyilatkozta Hajdú a Borsnak. A bulvárlap információi szerint a Sanoma nem ismeri el a szerződésszegést, azt hangsúlyozzák, rengeteget invesztáltak a műsorba, ezért vissza fogják perelni a befektetésüket.

Hajdú Péter sajtóértesülések szerint jövőre a Tv2-nél folytatja, miután a kábeltévéken meglepően sikeres műsorra felfigyelt az országos kereskedelmi csatorna is. A legutóbbi adás a teljes lakosság körében 4,6 százalékos közönségarányt ért el, így az RTL Klub, a Tv2 és az m1 mögött a negyedik legnézettebb műsor lett saját idősávjában, pedig a Story Tv átlagos közönségaránya általában az egy százalékot sem éri el.