Erzsébet
1 °C
4 °C

A Digi Sport elviszi az olasz futballt

2010.01.29. 09:40
A következő két idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.

Az RCS & RDS távközlési cég, a Digi Sport csatorna tulajdonosa pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy az MP & Silva nemzetközi média és marketing társaságtól megvásárolta a Serie A exkluzív közvetítési jogait Magyarország, Románia és Szlovákia területére a 2010-2011-es és a 2011-2012-es szezonokra.

"A Serie A az egyik legerősebb labdarúgó-bajnokság a világon, itt játszik számos kiváló kelet-európai labdarúgó is. Örömmel tölt el bennünket, hogy az RCS & RDS, a Digi Sporton keresztül a Serie A hivatalos közvetítője lett - jelentették ki a társaság képviselői. - Tisztában vagyunk a Serie A iránti kiemelt érdeklődéssel a magyarországi, romániai, és szlovákiai előfizetőink részéről, ennek érdekében a bajnokság mérkőzéseinek minél teljesebb körű közvetítését tűztük ki célunkként a Digi Sport csatornán, így lehetővé téve, hogy a sportszeretők kedvenc csapataiknak és labdarúgóiknak szurkoljanak."

A Digi Sport egyéb kiemelt labdarúgó-mérkőzések magyarországi közvetítési jogával is rendelkezik, így Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókat is ad a csatorna. Az olasz bajnokik 2000-től a Sport TV műsorán szerepeltek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?