MTV: kirúgták a választási műsorokért felelős szerkesztőt

2010.02.16. 17:11 Módosítva: 2010.02.16. 17:57
Egy nappal azután, hogy Bednárik Imre lemondott a köztévé cégvezetői posztjáról, leváltották a választási műsorokért felelős szerkesztőt.

Leváltották a Magyar Televízió (MTV) választási műsoraiért felelős szerkesztőt; a poszton Kardos Ernőt Feledy Péter váltja, írta az fn.hu.

Az MTV azt közölte a hírportállal, hogy Dobos Menyhért, az MTV választási irodájának vezetője Feledy Pétert bízta meg az április 11-i és 25-i élő adások szerkesztői feladataival.

Kardos Ernő továbbra is A szólás szabadságának a főszerkesztője marad, és részt vesz a választáshoz kapcsolódó műsorfolyamot készítő stáb munkájában.

A héten ez már a második olyan személyi változás, amely az MTV vezető beosztású munkatársait érinti. Hétfőn személyes okokra hivatkozva lemondott Bednárik Imre cégvezető, hírigazgatói posztját ugyanakkor megtartja. Nyilatkozatát írásban is eljuttatta a közalapítvány kuratóriumi elnökének.

Bednárik az MTV sajtóirodáján keresztül kedden azt közölte, "MTV-s vezető kollégái mindvégig maximálisan segítették cégvezetői munkájában, cáfolta ugyanakkor a kuratórium egyik tagjának tegnapi állítását, amely szerint a menedzsment akadályozta cégvezetői feladatainak az ellátásában".