Gyerekadón ment a Playboy TV előzetese

2010.03.17. 16:55 Módosítva: 2010.03.17. 16:55
Technikai hiba miatt két órán keresztül a Playboy TV meztelen nős előzetesei mentek két gyermekcsatornán. A szülők kétségbeesetten telefonáltak be, a Time Warner szerint többször nem fordul elő ilyen.

Bocsánatot kért a Time Warner Cable (TWC) szóvivője, amiért két gyerekeknek szóló csatornán is leadták a Playboy TV előzetesei, írja a BBC. "A hiba sajnos a lehető legrosszabb időpontban és csatornákon lépett fel" - mondta Keith Poston.

A vállalat szerint technikai hiba miatt kerültek sikamlós témákról meztelenül beszélgető nők két órán keresztül a képernyő jobb felső sarkába Észak-Karolina egyes részein.

Poston szerint kétségbeesett szülők telefonjai alapján értesültek a kínos bakiról. Mint mondta, a TWC-nél ellenőrzik az adást a technikai hibák elkerüléséért, azonban a mostani eset csak kis területet érintett, ezért nem szúrták ki azonnal.

Hozzátette, hogy több helyen a hiba miatt elsötétült a kép, így ott nem láthatták a Playboy TV előzeteseit. A Time Warner állítása szerint a hibát kijavították, és nem fordulhat elő újból hasonló eset.