Megszűnik a Joshi Bharat

2010.05.17. 11:32 Módosítva: 2010.05.17. 11:33
A Tv2 szerint nem lehet olyan kibeszélőshow-t készíteni, ami megfelelő nézettséget hoz, de nem sérti a médiatörvényt. Joshi Bharatnak új műsort keresnek, a már leforgatott részeket pedig azért még leadják.

Mint ahogy már iparági információkra hivatkozvaáprilisban megírtuk, megszűnik a Tv2 Joshi Bharat című  műsora. A már leforgatott részek a terveknek megfelelően adásba kerülnek, újabb epizódokat azonban már nem vesz fel a csatorna.

A döntés oka hivatalosan az, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak. Persze a kibeszélőshow-t azért sincs már értelme műsoron tartani, mert az RTL Klub már bejelentette, hogy megszünteti a konkurens Mónika show-t. A kibeszélőshow-k nézettsége amúgy is csökkent az utóbbi időkben, igaz, mostanában már Joshi rendre legyőzi Mónikát.

A Joshi Bharat tavaly februári adása miatt fél napos elsötétítéssel büntette az ORTT a Tv2-t. AMónika show is hasonló bírságot kapott, mindkét csatorna perre vitte az ügyet, hiszen a büntetés a műsor megszűnése után is jár.

A műsorvezető, Joshi Bharat a jövőben sem marad feladat nélkül, a csatorna hosszútávon számít a munkájára.

- Büszkék vagyunk a Joshi Bharat műsor sikerére és népszerűségére, arra az eredményre, amit elértünk két év alatt. A műsorvezető, Joshi Bharat az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb televíziós személyiség lett a nézők körében. Azon dolgozunk, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt, és egy új műsorral mihamarabb visszatérhessen a képernyőre - nyilatkozta Kiss Péter, a TV2 Programigazgatója.  • Hírek
  • Hírek