Sebestyén Balázs vezetheti az X-Faktort

2010.06.16. 15:28
Az ősszel induló X-Faktor zsűrijéban Geszti Péter, Keresztes Ildikó és Nagy Feró mellett Malek Miklós Los Angelesben élő fia kapott helyet.

Maga Stohl András jelentette be videóüzenetben az RTL Klub sajtótájékoztatóján, hogy helyette Sebestyén Balázs vezeti az ősszel induló X-Faktor című tehetségkutató műsort Ördög Nórával.

A kereskedelmi csatorna emellett bemutatta az X-Faktor mentorait, vagyis azokat az eddig zsűritagoknak emlegetett szereplőket, akik maguk is versenyeznek, hiszen részt vesznek a versenyzők felkészítésében, így tanítványuk sikere az ő sikerük is lesz. Az X-Faktorban ugyanis csak a nézői szavazatok döntenek, a mentorok csak értékelik saját tanítványaikat és a többi mentor által felkészített jelentkezőket.

A Blikk információi helyesnek bizonyultak, a negyedik zsűritag Malek Miklós lesz. Az azonos nevű Malek Miklós karmester 35 éves fia Los Angelesben él, és állítólag zeneszerzőként és dalszövegíróként olyan sikeres előadókkal dolgozott együtt, mint Jennifer Lopez, Anastacia, Donna Summer vagy a török származású Tarkan.

A másik három zsűritag Geszti Péter dalszövegíró és kommunikációs szakember, Keresztes Ildikó énekesnő és színész, valamint Nagy Feró rocksztár lesz majd. Korábban Falusi Mariann és Kovács Ákos neve is felmerült, de ők információink szerint nem vállalták el a felkérést.