A Disney ki fogja nyírni Hannah Montanát

2010.07.06. 13:05
A 17 éves Miley Cyrus unja már, hogy kisiskolásoknak játszik, inkább Demi Moore-ral szerepelne egy független filmben. A Disney a sorozat utolsó évadát nyáron mutatja be Amerikában.

Az amerikai tévénézők július 11-től láthatják a Hannah Montana című, gyerekeknek, tinédzsereknek szóló sorozat utolsó évadát, amelynek befejező epizódját jövő tavasszal vetítik a Disney csatornán.

A Hannah Montanát alakító 17 éves Miley Cyrus - aki a sorozat szerint egy kettős életet élő kamaszlány - más szerepben is szeretné kipróbálni magát. Cyrus már el is kezdte a váltást, Az utolsó dal (The Last Song) című filmjét tavasszal mutatták be a mozikban, és már Magyarországon is játsszák. "Pályafutásomat nem alapozhatom kizárólag a hatévesekre - mondta Cyrus. - Tovább kell lépnem, itt az ideje, hogy a 16 és a 26 évesek felé is nyissak" - tette hozzá.

24927 hannah montana 2

A fiatal színésznő legközelebb Demi Moore oldalán egy független filmben lesz látható. A népszerű sorozat utolsó évadában vendégszereplőként olyan hírességek tűnnek fel, mint Sheryl Crowe, Ray Liotta, Jay Leno és a hiphopsztár Iyaz.