Tom Cruise a tévében bizonyítaná, hogy normális

2010.07.21. 10:37
A dokureality műfaja nem idegen a hollywoodi hírességektől, bár eddig jórészt csak bélistás színészek és levitézlett rocksztárok vállalták be, hogy életük minden pillanatát kamerák kövessék. Tom Cruise lehet az első igazán nagy név, aki beszáll a valóságshow-üzletbe.

Cruise azóta okoz szüntelen fejtörést a rajongóknak, hogy Oprah Winfrey beszélgetős műsorában a kanapén ugrálva kürtölte világgá Katie Holmes színésznő iránt érzett olthatatlan szerelmét - a meghökkentő jelenet azóta is az egyik legtöbbet kommentált videó a YouTube-on.

A színész az egyik legismertebb szcientológus, vallásával kapcsolatban már évek óta vad pletykák keringenek, melyek szerint Holmes-t úgy választotta ki az egyház Cruise párjának, aztán ott van is, amiben lányuk, Suri születésének körülményein lehet megbotránkozni: Katie Holmes állítólag nem kapott fájdalomcsillapítót, viszont a vajúdás okozta fájdalmakat szótlanul kellett tűrnie.

cruise abaca 235569 004

Úgy látszik, a sztárházaspár mögött dolgozó pr-gépezet most unta meg, hogy Cruise-t futóbolondnak tartja a világ nagy része, és kitalálták, hogy egy mindent megmutató, még a hálószobába is bepillantó valóságshow lesz a legjobb eszköz arra, hogy a közvéleményt kedvező irányba befolyásolják. Cruise egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az ötlet legutóbbi filmje, a Kéjjel-nappal forgatásán fogalmazódott meg benne, pontosabban akkor, amikor Cameron Diaz társaságában a film marketingkampányához forgattak vírusvideókat.

A terv szerint a műsort Cruise saját cége gyártaná, a vágás és végső tartalom tekintetében pedig a színésznek vétójoga lenne, így kérdéses, hogy a sorozatot melyik tévéadó lenne hajlandó bemutatni, hiszen tömeges agymosásban nem valószínű, hogy szívesen részt vennének. Rossznyelvek szerint pedig erre az egészre azért van szüksége Cruise-nak, mert a Kéjjel-nappal hatalmasat bukott a mozikban, és menedzsmentje így akarja ismét a címoldalakra jutattni.