Carla Bruni szerepet kap a Helyszínelőkben

2010.08.09. 14:04
A francia elnök felesége legutóbb még az új Woody Allen-filmben kapott kisebb szerepet, most a világ egyik legnézettebb sorozata, a Helyszínelők készítői látnák szívesen.
20080904 sha v01 864

Carla Bruni a sorozat nagy rajongójaként írt egy levelet a készítőknek pár hónapja, és megköszönte, hogy ilyen kiváló történetekkel szórakoztatják hétről-hétre. Carol Mendolshon, a franchise egyik vezető producere habozás nélkül visszaírt neki, és kisebb szerepet ajánlott a francia first ladynek.

A Helyszínelők készítői egy kétórás, Párizsban játszódó tévéfilm tervén dolgoznak, így kapóra jött nekik Bruni lelkendezése, bár a Daily Telegraph információi szerint lehet, hogy elhamarkodott volt a szerepajánlat. Az egykori fotómodell jelenleg Woody Allen Midnight in Paris (Éjfél Párizsi éjfélban) című filmjében forgat, de egy szöveg nélküli jelenetet is csak 35. próbálkozásra sikerült vele felvenni. Szemtanúk szerint Bruni legnagyobb problémája az volt, hogy a fotómodellként berögzült szokásokat nehezen tudta levetkőzni, egyenesen a kamerába nézett, ami a filmekben nem szokás. Carla Bruni egy interjúban azt mondta, nem színésznő, és csak most ismerkedik ezzel a világgal, de nagyon élvezi a forgatást, és reméli, türelmesek lesznek hozzá.