Szilikonmelleket lehet nyerni egy valóságshow-ban

2010.09.17. 09:40
Bizarr reality-vetélkedő ötletével állt elő az egyik amerikai tévécsatorna: menyasszonyok versengenek egymással különböző, az esküvőjükkel kapcsolatos feladatokban, a nyertes pedig olyan kozmetikai beavatkozást kap, amilyet csak akar.

Az E! nevű adó új műsorának készítői szerint két olyan témát egyesítenek a Bridalplasty azaz Araplasztika című műsorukban, ami iránt kiemelt érdeklődés tapasztalható a célközönségüknek tekinthető 18-34 év közötti nagyvárosi nők körében. A jövőre képernyőre kerülő show-ban hetente küzdenek majd meg egymással a menyasszonyok olyan, igen komoly feladatokban, mint a minél meghatóbb házassági eskü írása, vagy a legjobb nászút megtervezése.

b

A heti győztes ezt követően választhat, hogy teste mely részét akarja szebbé varázsolni, a műsor készítő pedig állják a műtét költségét. A beavatkozásra azonnal sort kerítenek, és az eredményét a következő heti adásban a vetélytársak értékelik majd. A műsornak lesz egy fődíjasa is, mivel a hetente átváltozó nők egymást szavazzák ki, és az a végére talpon maradó, és vélhetően alaposan átváltoztatott menyasszony egy álomesküvőt és luxusnászutat is nyer.