Fojtogatás miatt beperli Charlie Sheent a luxusprosti

2010.11.23. 10:37 Módosítva: 2010.11.23. 10:39
Mióta Charlie Sheen részegen és feltehetően drog hatása alatt szétvert egy New York-i szállodaszobát, egyre dagad a botrány. A társaságában talált Capri Anderson pornósztár szerint ugyanis a színész bántalmazta, ezért most bírósághoz fordul.

Bejárta a világsajtót az a hír, hogy A két pasi és egy kicsi sztárja október végén szétverte egy hotel lakosztályát, miután állítólag nem találta a mobiltelefonját és a pénztárcáját. Sheenre egy luxusprosti, Capri Anderson hívta ki a biztonságiakat, akik értesítették a rendőröket és a színészt egy klinika pszichiátriai osztályára szállították. Sheen állítólag a rendőrségnek elismerte, hogy részeg és kokaint is fogyasztott.

Charlie Sheen rendőrségi fotója 2009-ből
Charlie Sheen rendőrségi fotója 2009-ből

Capri Anderson a hírek szerint előbb megpróbálta megzsarolni Sheent és egymillió dollárt kért azért, hogy ne mondja el, mi történt kettejük között azon az estén. A színész ügynökei viszont elutasították és zsarolás és lopás miatt beperelték. A luxusprosti most válaszul szintén pert indított és az ABC-nek is kipakolt.

A Good Morning America című műsorban tett nyilatkozata szerint Sheen a szállodábán tettleg bántalmazta őt, fojtogatta és hozzá hajított egy lámpát, miközben rasszista sértéseket vágott a fejéhez. Anderson szerint Sheen akár meg is ölhette volna őt, "olyan volt mint egy horrorfilm". A tombolás elől a pornószínésznő a lakosztály fürdőszobájába menekült, és bezárta az ajtót, amit csak akkor nyitott ki, amikor a színész elájult az ágyon. Capri Anderson egyébként az ABC-nek azt állította, hogy őt csak kísérőnek bérelték fel arra az estére. Sheen ügynökei természetesen tagadják a vádakat.

Capri Anderson
Capri Anderson

A per és viszontper azért is érdekes lehet, mert ha Sheent elítélik, akkor egy korábbi bántalmazás miatt is leültethetik. A szállodai botrány ugyanis nyolc nappal azelőtt történt, hogy a színésznek lejárt volna a próbaideje, amit egy családon belüli erőszak miatt rótták ki rá. Akkor harmadik feleségét, Brooke Muellert verte meg és fenyegette késsel karácsony estéjén, amiért a bíróság elvonókúrára ítélte és 90 napos próbaidőre bocsátotta.