Heti talkshow-val jelentkezik a Youtube

2011.01.10. 11:31
Saját hírességeit reklámozza a videómegosztó.

A Partners Project névre keresztelt showműsor a múlt hónapban indult, a meghívott vendégek zömében a videómegosztó révén ismertté vált hírességek. A háziasszony az a Shira Lazar, aki a CBSNews.com munkatársaként blogbejegyzéseivel - "On the Scene With Shira" -lett népszerű. Az egyes interjúk nyolc-tíz percesek, nemrég Joe Penna volt a vendég, aki 1.6 millió nézőt vonzott a számítógép képernyője elé youtube-ra feltett játékos zenei videóival, melyek “MysteryGuitarMan” címen futnak.

„Alig másfél éve még a csupasz padlón aludtam, a szomszédom Wi-fijét loptam, és tré önkiszolgálókban ettem levest, mint az egyetlent, amit megengedhetek magamnak. Most pedig saját stúdióm van”- számolt be sikeréről az újsütetű celebritás.”

A Youtube igyekszik is támogatni  az olyan embereket, mint Penna. Nemrégi ötszáz videókészítő partnerüknek utaltak át ezer dollárt, amit elektronikai üzletekben vásárolhatnak le. A döntést azzal indokolták, hogy ha az elkészített videók minősége javul, az remélhetőleg a nézettséget is növeli majd.