Kereszty Gábor lett a Viasat 3 kreatívigazgatója

2011.01.13. 15:52 Módosítva: 2011.01.13. 15:52
Szervezeti változás nyomán távozik a Viasat Hungáriától Camilla Hammer, a Viasat Hungária vezérigazgatója. Utódja mellett több szakembert is kineveztek a vállalatnál, írja a Kreatív.

Farsang Péter lett a Viasat Hungária, és így a Viasat3 és a TV6 csatornák új vezérigazgatója. A szakember 2006 januárja óta a cég operatív igazgatója, de emellett a 2002 augusztusában vállalt pénzügyi igazgatói feladatait is folyamatosan ellátta. Új pozíciójában Camilla Hammert váltja, aki visszatér Londonba, ahol a Viasat Broadcasting műsorvásárlásért felelős alelnökeként folytatja munkáját. Farsang Péter korábban különböző pénzügyi kontrolleri pozíciókban dolgozott az Ericsson Magyarországnál és az Opel Southeast Europe-nál.

A pénzügyi igazgatói feladatokat a csatornák vezető pénzügyi kontrollere, Maróti Zoltán veszi át. A vezető öt évvel ezelőtt csatlakozott a Viasat csapatához, és több mint tíz évet töltött multinacionális vállalatoknál pénzügyi és kontrolling területen.

A szervezeti összetételben változást jelent Kereszty Gábor kreatívigazgatói kinevezése is. Kereszty Gábor öt éven át volt az SBS Broadcasting, később Pro7Sat1 csoportba tartozó TV2-nek a vezérigazgatója. Ezután a vállalat tartalmakért és fejlesztésért felelős alelnökeként dolgozott Münchenben. A szakember a Viasat3-on hamarosan látható Éden Hotel című műsor producere volt, nemrég tért haza a kolumbiai forgatásról.