Liptai megint új műsort kap

2011.03.17. 09:31 Módosítva: 2011.03.17. 10:04
Áprilistól új, celebes zenés showműsor indul a TV2-ön. A Nagy duettben sztárpárosok versengenek majd élőben, a páros egyik tagja énekes, a másik olyan amatőr lesz, aki eddig nem énektudása révén volt ismert. Az új műsorral feltehetően nem a Való Világ4-et akarja majd megverni a csatorna.
fotó: Bakró-Nagy Ferenc
fotó: Bakró-Nagy Ferenc

A heti rendszerességgel jelentkező műsor női műsorvezetője Liptai Claudia lesz, aki ezúttal biztosan nem Till Attila oldalán konferál majd, mivel ahogy azt a csatornától megtudtuk, Tilla versenyzőként lép fel a show-ban, Tóth Gabi oldalán. A másik műsorvezető személyéről egyelőre nem nyilatkozott a TV2, de a Bors értesülései szerint a műsorban még sok minden képlékeny.

A versengő párok között ott lesz Ganxsta Zolee és Orosz Barbara, a TV2 új arca, de a bulvárlap szerint énekelni tanít majd Zalatnay cini és SP is. A profi énekesek komoly feladatot vállalnak partnerük felkészítésében, hogy minél sikeresebben tudják előadni a külföldi és magyar slágereket. A sztárpárosok közötti versenyt a zsűri és a közönség együtt dönti majd el, hetente egy páros esik majd ki.

Bár az új műsor indulásának időpontjáról eddig semmi nem szivárgott ki, a legvalószínűbb az, hogy a TV2 a hét utolsó napjain, főműsoridőben küldi majd adásba a Nagy duettet. Mivel a Való Világ4 feltehetően májusban ér véget, nem valószínű, hogy a TV2 szombatonként adná a zenés showműsort, mivel esélye sem lenne az utolsó kiválasztásokkal szemben. Sokkal életszerűbb, hogy ahogy a Megasztárt is elmenekítették az X-Faktor elől péntekre, úgy az újabb zenés műsor is péntekenként kerül majd képernyőre.