Krisztina
19 °C
25 °C

Billy Crystal visszavenné az Oscar-gálát

Index, MTI
2011.03.18. 15:36
Nyolcszor vezette az Oscar-gálát, az idei nélküle csalódás volt, ezért most azon gondolkozik, hogy visszatérne.

Ha kissé felfrissülne a ceremónia, Billy Crystal szívesen vállalná ismét az Oscar-gála házigazdájának szerepét.

A 63 esztendős színész, aki korábban nyolc alkalommal vezette az Oscar-gálát az AP hírügynökségnek adott interjújában elmondta: azért kezdte fontolgatni a dolgot, mert az Amerikai Filmakadémia legutóbbi díjkiosztóján meleg szeretettel fogadta a közönség.

"Úgy vélem, a show-nak meg kell változnia. Túl sok a díj, fel kell frissülnie a műsornak, és ha ennek része lehetnék, az nagyszerű lenne" - jelentette ki Crystal.

A színész azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy szombaton régi barátjával, Muhammad Alival együtt vezeti majd a bokszlegenda által létrehozott Parkinson Központ éves adománygyűjtő rendezvényét Phoenixben.

Crystal jelenleg két filmen is dolgozik. A színész 700 Sundays című memoárkötetének  filmes adaptációját Barry Levinson rendezi. Egy Foxnál készülő családi vígjátékban pedig nagyapát alakít majd, aki először marad egyedül az unokáival.

Az idei Oscar-gála csalódás volt a szervezőknek, és az átadást közvetítő ABC-nek. Anne Hathaway és James Franco vezette a gálát, ami idén csak 37,6 millió embert érdekelt, míg egy évvel korábban még 40 milliós volt a nézettség.