Knézy maradhat a Duna tévénél

2011.04.14. 11:32
Miután első fokon tízhónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott ifj. Knézy Jenő volt felesége és annak édesapja bántalmazásáért, az MTVA közölte, nem veszi le Knézyt a képernyőről.
Ifj. Knézy Jenő  a bíróságon (Fotó: Bartha Annamária)
Ifj. Knézy Jenő a bíróságon (Fotó: Bartha Annamária)

A súlyos testi sértés kísérlete első fokon miatt 10 hónap felfüggesztett börtönre ítélt sportriporter maradhat a Duna tévénél - tudta meg az origo. "Knézy Jenő bíróság előtt zajló perével kapcsolatban munkaadója, az MTVA a jogerős ítélet megszületéséig nem nyilvánít véleményt. Knézy Jenő munkáját az eddigi rend szerint végzi tovább" - nyilatkozta Cserháti Ágnes, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kommunikációs igazgató-helyettese, szóvivője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2008 júliusában indított nyomozást súlyos testi sértés ügyében ifj. Knézy ellen, aki a feljelentés szerint súlyosan bántotta feleségét és annak édesapját egy családi vita hevében.

Mint ismert, a Jóban Rosszban sztárját, Damu Rolandot a vizsgálati fogság idején kirúgta a TV2. Az RTL Klub viszont máshogy döntött Stoch András ügyében, a színész váratlanul, előzetes bejelentés nélkül lett a Való Világ4 egyik műsorvezetője, az elsőfokú ítélet után a héten saját maga döntött úgy, hogy  visszavonul.