Kéthetenként jön a Balatoni Est

2011.06.03. 14:17
Júniustól kéthetente jelenik meg az Est Lapok új kiadványa, a Balatoni Est.

2011. június 16-tól, kéthetente kerül kiadásra az Est Lapok család legújabb, szezonális programmagazinja, a Balatoni Est. A kulturálisan nyitott, fiatal felnőttek az EMG Print kiadványait országszerte itinerként használják, amikor szabadidejük eltöltését tervezik, az új, szezonális kiadvány a Balaton-part színes, nyüzsgő kulturális kínálatát, sportolási lehetőségeit, zenés rendezvényeit mutatja be a kikapcsolódni vágyó olvasók számára.

A kiadvány 2011. június 16. és augusztus 11. között kéthetente összesen 5 alkalommal, lapszámonként 30 000 példányban, 32 oldalas terjedelemmel jelenik meg, és a Balaton-parton, a környező megyeszékhelyeken, valamint Budapest 200 kiemelt terjesztési pontján lesz elérhető az olvasók számára, természetesen ingyenesen.

A Balatoni Est könnyebb eligazodást, áttekintést biztosít mind az olvasók, mind a hirdetők számára az újság közepén elhelyezett dupla oldalas térképnek és az azon található piktogramoknak köszönhetően. A magazin öt tematikus rovattal igyekszik kielégíteni az olvasók, valamint a hirdetőpartnerek igényeit: gasztró, szállás, nevezetességek, családi programok, zene.