Újból lesz Totalcar a Tv2-n

2011.08.30. 00:05
Négyzetre emeli magát a Tv2, ezért hosszabb lesz minden naponta jelentkező műsoruk a kora esti műsorsávban. Jön az anyósos reality, és visszatér Winkler Róbert és Bazsó Gábor is a csatornára.

"A TV2 megerősödött menedzsmenttel, tulajdonosi támogatással, erőteljes invesztícióval készül az őszi televíziós piacon a megmérettetésre" - állítja Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója, aki szerint az a céljuk, "hogy a TV2-t domináns, népszerű, magabiztos és sikeres márkaként pozicionálják mind a nézők, mind a hirdetők felé".

Ez persze megint kisebb megújulást jelent, és az új arculati elemek mellett így új szlogent is kap Magyarország második legnézettebb tévéadója, miszerint a Tv2 ezentúl "Élmény a négyzeten".

Ennek jegyében a Tények hosszabb műsoridővel folytatódik, ahogy hosszabb lesz az Aktív című bulvárhíradó is, a Jóban-rosszban pedig ismét dupla részekkel jelentkezik. Mindezzel jelentős összegeket spórolt a csatorna, amely a Megasztár indítását is határozatlan időre elhalasztotta.

Azért jut új műsor is a 16:9-es képarányra váltó adóra ősszel: jön a Katedrális című négyrészes, Ken Follett regényéből készült történelmi sorozat szeptember elsején, 16-án indul az Összeesküvők című napi reality, amiben a párok mellett az anyós is beköltözik egy bekamerázott házba, és újra lesz Totalcar is. Winkler Róbert és Bazsó Gábor autós műsorának kezdési időpontját azonban egyelőre még nem árulta el a csatorna.