Megszüntetik Juszt műsorait az ATV-n

2011.11.05. 15:54
Az Index úgy tudja, hogy pár adás múlva megszűnik A TV ügyvédje című műsor az ATV-n, a szintén Juszt László vezette Pénz/Ügyek című műsort pedig másra bízzák. Jusztot ugyanakkor nem küldték el a csatornától.

Nem igaz az a pletyka, hogy Dési János és Gréczy Zsolt után Juszt Lászlót is elküldték az ATV-től. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója kérdésünkre elismerte, hogy Juszt László műsorai megszűnnek, azt viszont cáfolta, hogy a műsorvezetőt kirúgták volna. Mint mondta, Juszt új feladatot kapott, a nézők visszajelzései alapján újraindítják vele a korábban népszerű Magánbeszélgetések című műsorát.

Juszt Lászlónak távoznia kell a szeptember elején indult Pénz/Ügyek című műsorból. Leváltásának hátterében információink szerint az állhat, hogy a műsorvezető személyisége nem illett bele a műsor koncepciójába és nem hozta a nézettséget sem, amit a csatorna elvárt volna tőle. A vasárnap esténként adásba kerülő gazdasági műsort úgy tudjuk, hogy az ATV Start és a Húzós műsorvezetője, Rónai Egon veszi át a jövő héttől.

Két adás múlva megszűnik Juszt A TV ügyvédje című műsora is. Az Index úgy tudja, hogy a produkció túl drága volt a csatornának, ahol a gazdasági válság miatt egyre több takarékoskodási intézkedést kellbevezetni. Erre utalhat az is, hogy a csatorna belülről castingolt új műsorvezetőt az Újságíróklubba és a Pénz/Ügyekbe is.