Megújul a SportKlub

2012.05.17. 13:21

Új arculattal és műsorokkal jelentkezik már ezen a hétvégén a SportKlub, az RTL-közeli sportadó. A csatorna sajtóközleményéből kiderül, hogy a tavaly még az RTL Klubon Forma-1-es futamokat közvetítő Czollner Gyula páldául Indycar-, NASCAR-és DTM-futamokat fog kommentálni a jövőben, és indul egy Meztelenül című sporttémájú bulvárműsor is, amit természetesen nem férfiak, hanem Marenec Fruzsina és Sándor Orsolya vezet majd.

SportKlub arcok 3

Maranec Fruzsina a Barátok köztben és az RTL Klub egyik betelefonálós műsorában szerepelt eddig, Sándor Orsolya Miss Balatonból lett a Fem3 egyik műsorvezetője. Harmadik női műsorvezetője is lesz a csatornának Szabados Ági személyében, ő Világi Péterrel vezeti majd a SportKlub híradóját, amit a nyári kontinensbajnokságok (pl. Labdarúgó EB) alkalmából indítanak el. A SportKlub közvetíti majd a hazai rendezésű tornász, illetve úszó Európa-bajnokságokat is.

Horti Gábor és Léderer Ákos egy interaktív, betelfonálós műsort kapott a csatornán, amit Beszólás címmel lehet majd megtalálni a műsorrendben, sőt, a klasszikus Önök kértékre hajazó kívánságműsor is lesz, Kovács Kokó István egykori bokszoló vezetésével.