Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Minden nagyobb szolgáltatónál fogható lesz a SuperTV2

2012.10.25. 11:12
A TV2 Csoport november 2-án induló új csatornája, a SuperTV2 terjesztéséről minden jelentős televíziós szolgáltatóval megállapodott, így közel öt és fél millió ember láthatja az adást már az első napon.

A lakosság fele már az indulás napján láthatja a SuperTV2 műsorait. A terjesztői megállapodásoknak köszönhetően az új csatorna közel 2 millió háztartásban lesz jelen a kezdetektől.

A TV2 közlése szerint a SuperTV2 a T-Home, a UPC, a Digi, a UPC Direct, valamint a Vidanet, az Invitel, a Tarr Kft. és a PR-Telecom hálózataiban, illetve sok egyéb szolgáltató kínálatában megtalálható lesz. A megfelelő előfizetéssel és készülékkel rendelkező nézők a csatorna műsorait HD minőségben is láthatják.

„A több mint 50 százalékos lefedettség fontos piaci szereplővé emeli a csatornát. Természetesen azon vagyunk, hogy minél több helyen elérhetőek legyünk, ezért jelenleg is tárgyalásokat folytatunk" – nyilatkozta Simon Zsolt, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A SuperTV2 így jóval több emberhez jut el, mint az október elején indult RTL2, amelyiknek egyelőre nem sikerült megállapodnia sem a UPC-vel, sem pedig a Digivel. Az RTL2 valamivel több, mint 900 ezer háztartásban érhető el.