Aliz
6 °C
14 °C

62 órán át tartott a leghosszabb tévéshow

2013.04.15. 13:55

10 órával döntötte meg a leghosszabb tévéshow Guinness-rekordját egy nepáli adás házigazdája, aki több mint 62 órán át vezette a műsort. A show, amelynek témája az volt, hogy Buddha Nepálban született, csütörtök reggel kezdődött és szombat este ért véget. A műsor 62 órán és 12 percen át tartott, a műsorvezető, Rabi Lamichhane ez alatt politikusokkal, újságírókkal és az internet segítségével a világ más részén élő nepáliakkal beszélgetett vallásról és szociális kérdésekről.

A műsorvezető a kamera előtt evett és a beszélgetések között legfeljebb öt perces szüneteket tartott. Arra sem volt ideje és lehetősége, hogy megborotválkozzon, így az adás végére borostás lett az arca. "Most nem találok szavakat" - mondta Rabi Lamichhane, amikor a Guinness-rekord hitelesítője közölte vele az eredményt.

A leghosszabb tévéshow Guinness-rekordját eddig egy ukrán műsorvezető páros tartotta, ők 52 órán át vezettek műsort.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?