Elindult a !!444!!!

2013.04.29. 10:34 Módosítva: 2013.04.29. 10:37

Ma tízkor elindult a 444.hu, volt kollégáink új híroldala. Az Index volt főszerkesztője, Uj Péter 2011 szeptemberében távozott a posztjáról, és idén februárban jelentette be, hogy új portált indít. Ezután további 12 munkatársunk csatlakozott hozzá. A portál a mennyiség helyett az egyedi hangvételre helyezi a hangsúlyt. Emellett a rövidebb híreket az újságírók egyfajta műsorfolyam részeként közlik, nincsenek rovatok, keresni a cikkek címkéi alapján lehet.

Az új hírportálról, annak indulásáról, tulajdonosi hátteréről eddig két fontosabb cikk jelent meg, ezek azonban egymásnak lényegi pontokban ellentmondanak. A Heti Válasz cikkét itt, a HVG anyagát itt olvashatja. A szerkesztőség átmenetileg egy Váci úti lakásban működik, a tervek szerint nyáron a Belvárosba költöznek.

444

Ha akarnánk, se tudnánk úgy tenni, mintha közömbösek lennénk, és nem is vagyunk azok. Hiányoztok, de tudjuk, hogy a 444 jó lesz, mert 15 ilyen férfi nem tévedhet. A minőségi tartalomszolgáltatásért, előre: rendületlenül! Azért vegyetek majd fel nőket is.