18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Becsődölt a Penthouse szexmagazin

2013.09.26. 18:17
A szép és bevállalós nők sem jelentenek biztos médiasikert – mutatja az amerikai magazin példája, amely nem bírja tovább kezelni az adóságait, írja a Médiapiac a csődvédelmet kérő Penthouse magazinról.

A FriendFinder Networks Inc. közleménye szerint a csődvédelem célja, amit a tulajdonosok négyötöde is támogatott, hogy a társaság átalakításával az alapítók visszanyerjék az ellenőrzést a Penthouse mellett számos felnőtt és társkereső portált is üzemeltető cég felett. Eközben pedig mindet megtesznek, hogy a nagyközönség semmit ne vegyen észre a folyamatokból, azaz kiadványaik zavartalanul hozzáférhetőek legyenek.

Sajtóhírek szerint a világ leglátogatottabb honlapjainak némelyikét működtető társaság adóssága 550 millió dollár körül lehet, ebből akarnak 300 milliót ledolgozni. Csakhogy majd épp azzal kell megküzdeniük, ami az adósságot okozta: az internet és az ingyenes tartalmak terjedésével egyre nagyobb a konkurencia.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport