Legyen Ön is igenember!

2013.12.28. 09:08 Módosítva: 2013.12.28. 11:08
Itt a szombat, amire remegve várt. A karácsonyi feszkó múlóban, a szilveszter este viszont vészesen közeledik. Itt az alkalom, hogy végre feltöltődjön. A háziorvosok és a gyógyszerészek is azt ajánlják, hogy ma maradjon ágyban, és nézzen tévét.

A maradék halászlé/töltött káposzta elfogyasztása után nyugodtan ledobhatja a srácokat a készülék elé már 13:05-kor: Aladdin (TV2), amíg Bud Spencer brillírozik a Dzsin szerepében, Ön nyugodtan szunyókálhat, hiszen már ezerszer látta. Még a távirányítót sem kell magához vennie, hiszen a folytatás a Vuk (14:50 TV2) lesz, és mire lehetne jobban pihegni, mint Karak mély hangjára? Kicsit fel fog riadni a részeg libák gágogására, de ne izguljon, a délutáni pihenő kitart majd negyed ötig.

vuk

Ekkor álljon fel egy kicsit, vágja fel az utolsó rúd bejglit, és csak aztán huppanjon vissza a kanapéra, hogy a kisebbeknek kicsomagolta az utolsó Legót is. A 12 éven felüli kiskorúakkal viszont minden további nélkül átkapcsolhat az RTL Klubra, ahol Tim Burton klasszikusát, A majmok bolygóját adják (16:20). Ha viszont a nagymama ott ragadt a nyakukon, csak úgy tudja visszatartani attól, hogy elmesélje ezredszer is, hogyan jött össze a nagypapával, ha Jávor Pállal tereli el a figyelmét: Maga lesz a férjem (16:35 Duna TV).

Fogadjunk, hogy az elmúlt napokban ignorálta a nagyvilágot, semmi baj, Obersovszky Péter szívesen segít, hogy mi volt "a legfontosabb, a legérdekesebb, és a legképtelenebb" esemény a héten, mármint pártunk és kormányunk szerint (A Lényeg 18:00 m1), de ha ennél kiegyensúlyozottabb tálalásra vágyik, akkor kapcsoljon inkább a Story4 híradójára (Hír24 19:00). Persze, ha még nem készült fel a hírekre, arra is van egy javaslatunk, legyen Ön is olyan Igenember, mint Jim Carrey (19:05 Film+.

Az igenember (2008)

Elfáradt? Lesújtották a láttottak? Számtalan segítője akad: Miss Marple (Nemezis 19:20 Story4), Matthew McConaughey (Szahara 19:15 RTL Klub), Joey (19:30-22:00-ig Comedy Central) és minden lúzerek lúzere, Rowan Atkinson (Johnny English újratöltve 20:00 HBO).

Az lenne csak igazán kívánatos, ha most szépen lefeküdne aludni, engedje, hogy teste, lelke és szelleme megeméssze az elmúlt napokat. De tudjuk, hogy mégsem így fog dönteni, ezért nézzük, mit tehet, ha a kockás pléd nem engedi kiszállni a fotelből. Kiválóan mulathat John Cleese-en (Waczak szálló 20:45 m1), remekül szórakozhat a Suszter, szabó, baka, kémen (21:40 HBO), vagy izgulhat együtt Nicole Kidmannel és Sean Pennel (A tolmács 22:50 TV2). Az éjszakát pedig zárja le Pedro Almodóvárral és őrült nőivel (Tűsarok 23:55 Cinemax2).

Suszter, Szabó, Baka, Kém (Tinker, Taylor, Soldier, Spy) - Előzetes