Februártól megszűnik a manna.ro

2014.01.15. 16:52
Nemcsak a erdélyi Blikknek nevezett portál, hanem a kukker.ro nevű videomegosztó testvéroldala is lehúzza a rolót. "Megszűnt az a hit és energia, amiből ez a két projekt született, és hat éven át működött."

"Köszi mindenkinek, aki eddig olvasott minket, szólt hozzánk, beszólt, kommentelt" - kezdi búcsúcikkét a manna.ro, ami 2014. február 1-től szünteti be működését a meredek bulvárhírekre fogékony olvasók legnagyobb sajnálatára. A cikkből az is kiderül, hogy a manna.ro többéves kísérletezés után sem tudta megvalósítani azt az álmát, hogy politikai befolyás nélkül működhessenek. Legalábbis "emberi körülmények között" nem.

A manna.ro-t működtető kiadó úgy döntött, hogy a lassú és kínzó elsorvadás helyett inkább a gyors eutanáziát választja. Ezt a döntést az is indokolja, hogy a lélegeztető gépen tartás a kiadó másik portálja, az uh.ro működését is veszélyeztetné. A manna.ro január 31-ig frissül(get), és február 28-ig jelenlegi formájában elérhető. Február 28. után a jelenleg is releváns tartalom az uh.ro-n lesz megtalálható.

A kukker.ro videómegosztó saját tartalma a YouTube-on, valamint az uh.ro videórovatában lesz megtekinthető. A manna.ro csapata megköszöni az olvasók figyelmét és mindazok hitét, szeretetét és energiáját, akik lehetővé tették, hogy ez a projekt hat évig működhessen.