Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

György Bence a TV2 programigazgatója

2014.02.03. 12:13
2014. február 1-től György Bence lett a TV2-csoport program- és hírigazgatója, Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa pedig vezérigazgató-helyettesi pozícióban folytatja munkáját.

Yvonne Dederick a TV2-csoport társtulajdonosaként a cégcsoport vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be. Yvonne Dederick több mint húsz éves gazdasági-pénzügyi vonalon szerzett szakmai ismeretekkel rendelkezik, 2011. február óta a TV2 gazdasági igazgatójaként tevékenykedett, vezérigazgató-helyettesi pozíciója elfoglalása után közvetlen irányítása alá a pénzügyi, a gazdálkodási, a kontrolling, a műszaki és a HR területek tartoznak.

Ugyancsak február 1-től György Bence lett a TV2 program- és hírigazgatója. A szakember TV2-es pályafutása előtt újságíróként napi és hetilapoknál dolgozott, majd az RTL Híradó riportere, szerkesztője, később az Origo belpolitikai rovatának szerkesztője volt. A TV2-höz éppen 10 éve, 2004-ben csatlakozott, ahol először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a hírigazgatóságon, majd 2009. január 1-től szerkesztőségvezető, 2010. január 1-től pedig az aktuális műsorok vezető szerkesztője. A jövőben program- és hírigazgatóként a hírműsorok mellett a TV2-csoport csatorna portfoliójának műsorstruktúrájáért, a saját gyártású műsorokért, a vásárolt tartalmakért, valamint a programkutatási területért is felel.György Bence kinevezésével távozik a TV2-csoporttól Ralf Bartoleit, korábbi programingért felelős vezető.