Felakasztotta magát egy valóságshow-szereplő

2014.03.06. 18:56
Egy hajszárító zsinórjával akasztotta fel magát a Társ című párkereső valóságshow egyik női szereplője a házban lévő fürdőszobában, ami nem volt bekamerázva.

A rendőrség szerint a 29 éves nő egy üzenetet hagyott hátra, amely szerint az élete tele volt traumával és véget akart vetni neki. A hatóságok a műsor producereit és a többi versenyzőt is kihallgatják az öngyilkosság lehetséges oka után kutatva - írja az MTI.

A nő holttestének megtalálást követően az SBS csatorna levette a műsorról Társ következő részét. A műsor producere részvétét fejezte ki a játékos halála miatt, azt azonban tagadta, hogy a nő túl nagy nyomásnak lett volna kitéve.

A Társ című műsorban hét férfi és öt női játékos versenyez egymással randevúkért. A szereplők a Szerelemváros nevű épületben laknak, amelynek a fürdőszobát kivéve minden helyiségét kamerákkal szerelték fel.

A dél-koreai lapok szerint a műsor arról híres, hogy előszeretettel teremt érzelmi feszültséget a játékosok között, akiknek például egyedül kell asztalhoz ülniük, ha randipartnereik elutasítják őket, ezért néhányan azzal vádolják a műsort, hogy megalázzák a szereplőket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport