Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felakasztotta magát egy valóságshow-szereplő

2014.03.06. 18:56
Egy hajszárító zsinórjával akasztotta fel magát a Társ című párkereső valóságshow egyik női szereplője a házban lévő fürdőszobában, ami nem volt bekamerázva.

A rendőrség szerint a 29 éves nő egy üzenetet hagyott hátra, amely szerint az élete tele volt traumával és véget akart vetni neki. A hatóságok a műsor producereit és a többi versenyzőt is kihallgatják az öngyilkosság lehetséges oka után kutatva - írja az MTI.

A nő holttestének megtalálást követően az SBS csatorna levette a műsorról Társ következő részét. A műsor producere részvétét fejezte ki a játékos halála miatt, azt azonban tagadta, hogy a nő túl nagy nyomásnak lett volna kitéve.

A Társ című műsorban hét férfi és öt női játékos versenyez egymással randevúkért. A szereplők a Szerelemváros nevű épületben laknak, amelynek a fürdőszobát kivéve minden helyiségét kamerákkal szerelték fel.

A dél-koreai lapok szerint a műsor arról híres, hogy előszeretettel teremt érzelmi feszültséget a játékosok között, akiknek például egyedül kell asztalhoz ülniük, ha randipartnereik elutasítják őket, ezért néhányan azzal vádolják a műsort, hogy megalázzák a szereplőket.