Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Közösségi médiumok kapnak támogatást

2014.03.13. 18:46

Tizenhárom közösségi médium fenntartási költségeihez járul hozzá összesen több mint 60 millió forinttal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa - a döntésről csütörtökön tájékoztatta az NMHH az MTI-t. A grémium az eheti ülésén a 2014-es pályázat negyedik fordulójában beadott kérelmekről döntött.

A nyertesek között van az Első Pesti Egyetemi Rádió Budapesten, valamint a balkányi Alfa Rádió Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A jelentkező tévék közül szponzorációhoz jutott a Tótvázsony TV, a Pomáz Televízió, a Soltvadkerti TV, a püspökladányi Ladány Televízió és a SárrétTV - Földes, a KÉK-KÁLLÓ TV Derecske, a Csurgói Városi Televízió, az Újpesti Közösségi Televízió, a Mezőtúri Városi Televízió, a Rábaközi Televízió és a Dunaújváros Televízió.

A televíziók legfeljebb 600 ezer forintot, a közösségi rádiók 500 ezer forintot, a kisközösségi rádiók 400 ezer forintot igényelhettek havonta. A támogatás az idei év végéig vehető igénybe.