Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új vezérigazgató a Viasatnál

2014.03.24. 15:49

2014. március 24-től Szabó András a Viasat Hungária Zrt. új vezérigazgatója. Szabó András a mai naptól a VIASAT3 és VIASAT6 csatornák mellett a vállalat egyéb csatornáiért, illetve a VIASAT Nature, VIASAT Explorer, VIASAT History terjesztéséért is felel.

Szabó András karrierjét a médiában a Paprika Latino-nál kezdte. A közép-kelet európai régió legnagyobb műsorgyártó vállalatának operatív igazgatójaként a cég fejlődéséért felelt több mint három évig. Miután 2012-ben a Modern Times Group (MTG) felvásárolta a Paprika Latino-t, Szabó András csatlakozott az MTG-hez üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként. Médiakarrierje előtt befektetési és stratégiai tanácsadóként dolgozott több országban.

A tartalomfejlesztési feladatkört az MTG-nél Csizmadia Márta veszi át. Farsang Péter, a Viasat Hungária Zrt. korábbi vezérigazgatója 12 év után közös megegyezéssel hagyja el a céget.