Árpád
-2 °C
4 °C

Pulitzer-emlékdíjat kapott az On the Spot

2014.03.30. 12:16

A Financial Times is méltatta a sorozatot

„Ritkán látni az ördögi részleteket a Közel-Kelet különböző konfliktusairól szóló tudósítások özönében, amelyek szinte nap mint nap a közönyig hajszolják a nézőt, de a magyar filmesek egyetlen szívverést sem mulasztanak el” – írta Peter Aspden, a Life&Arts rovat állandó szerzője az On the Spot gázai részéről.

Idén huszonnegyedik alkalommal adták át a Joseph Pulitzer-emlékdíjakat, írja az MTI.

A Joseph Pulitzer Emlékdíj Alapítvány tájékoztatása szerint ők kapták:

az M1-en futó On the Spot alkotói: Cseke Eszter és S. Takács András televíziós riporteri, szerkesztői, műsorvezetői tevékenységükért.

Az idei életműdíjas Érdi Sándor lett, aki 1976 és 1999 között volt a Magyar Televízió munkatársa, egyebek között művészeti igazgatója.

Az írott sajtóban végzett újságírói munkásságáért Joseph Pulitzer-emlékdíjban részesült Rényi Pál Dániel, a Magyar Narancs újságírója.

A Pulitzer-emlékdíjat 1989-ben a magyar származású Paul A. Fabry és a Magyar Hitelbank Rt. alapította a nyomtatott és az elektronikus sajtó képviselői számára – Joseph Pulitzer magyar származású, amerikai sajtómágnás családjának kizárólagos engedélyével.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?