Az RTL NAV-val a nyakán is nekiment a Fidesznek

2014.06.25. 18:27
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bizony, a fővárosban nincsenek rendben az utak és az autósok is neheztelnek. A gyalogosok pedig a forgalomterelő kordonok között tanácstalanul cikáznak, nem tudva, meddig tart a járda és hol kezdődik az út – mondta Szellő István.

  • A híradó beszámolt arról, hogy a kormány bizony a NAV-val vizsgálódik a híradónál, mert Varga Mihály szerint a csatorna ki akarna bújni az adó alól. Kolosi Péter programigazgató közölte, jöjjenek nyugodtan, eddig is gyakran jártak náluk a NAV emberei.

  • Nem akárki nyert trafikpályázatot: a győztes nem más, mint Mészáros Lászó, Felcsút alpolgármestere és Mészáros János, akik mindketten Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester testvérei – derült ki a híradóból. Meg az is, hogy a trafikpályázat elbírálói között volt minisztériumi titkárságvezető és Fidelitas-tag is. Az ügyben még a DK-s Molnár Csaba is megszólalhatott a csatornán, közölve, hogy a pályázat elbírálására vonatkozó iratokat kikérték a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól, amely viszont 20 millió forintot kérne ezért a DK-tól az iratok sokszorosítására. Digitalizált formában nem adják ki, mert olyan nekik nincs.

  • Ugyanabban a luxuslakóparkban van lakása, mint Rogán Antalnak – közölte a híradó Puskás Andrásról, akit csütörtökön váratlanul leváltani készülnek alpolgármesteri posztjáról. A politikus állítólag jobb ajánlatot kapott a külügyminisztériumnál.

  • 100 milliós kölcsönt vett fel Puskás a lakásra, de most már csak 76 millióval tartozik magánszemélyeknek Puskás. A híradónak is válaszolt Rogán embere: eszerint az adósság egy másik lakás eladása révén csökkent.

  • Az alpolgármester mellett sok más vezetőt leváltottak gyors ütemben szeptember óta. A híradó még egy HVG-értesülést is felemlegetett. Igaz, a cikket a lap már májusban megírta.

  • "A múlt héten írta meg a Hvg" – kezdte bejátszását híradó Tasnádi Lászlóról, aki titkosszolgálati múltja ellenére államtitkári kinevezést kapott. Deutsch Tamás is beszólt Tasnádinak, velejéig romlott rohadt büdös diktatúra volt az előző rendszer, épp a III/2, a belső elhárítás miatt. Közben zavar az erőben: még a Civil Összefogás Fóruma is kérte Tasnádi lemondását. Pedig a szervezet igazán nem vádolható azzal, hogy norvég pénzekből bármikor kész nekimenni a kormánynak.

  • Rendezni kéne az állambiztonsági múltat, erre adott javaslatot az Együtt-PM. Hihetetlen, már a Rogán-ügy kapcsán is megszólalhatott az ellenzéki párt.

  • Devizahiteleseket segít a nemzetgazdasági miniszter. A kúria jogegységi döntése szerint az árfolyamrés tisztességtelen. Varga Mihály miniszter szerint ez az első lépés a devizahitelesek ügyének rendezésére. A bejátszás nem kritizált senkit, Lázát most talán nem volt szomorú.

  • Néhány másodperces bejátszás volt arról, hogy tüntetést szerveztek Miskolcon a városvezetés terve ellen, amely nyomán lényegében kitelepítenék a cigányokat a város központjából, némi anyagi támogatás fejében.

  • Kétmillió dollárért kelt el egy árverésen Bob Dylan kézzel írt dalszövege. Most már visszatért a híradó a régi kerékvágásba. Azt is megtudhattuk, hogy elhunyt 98 évesen Eli Wallach, aki a Jó, a Rossz és a Csúfban is szerepelt.

  • Nagyjátékfilmet forgatnak Budapesten, Dési András György rendezésében. Óvodások is szerepeltek az éjszakai forgatáson és nagyon jól viselték a munkát.

  • Elmaradhatatlan: cumiból iszik Panka, a szarvasborjú. Szegénykét kóbor kutyák támadták meg, de már biztonságban van a NOÉ alapítványnál. Itt Felhővel, a báránnyal is nagy barátságban van.

  • Tömzsi lábú, nyaka sincs a nyolc hónapos kutyának. Tíz centi hiányzik a gerincéből, ezért lett ilyen malacszerű az alkata. Atlantában találtak rá rendes emberek, miután nem rendesek magára hagyták.

  • Szellő István és Erős Antónia önfeledt csevegéséből kiderült, hogy a műsorvezetőnő nem szeretne úgy kinézni, mint Pig.

  • Szerdán 9-15 fok lesz éjszaka, csütörtökön 21-25 fok lesz, a hétvégén már 29 fok lesz, néhol záporokkal. Jöhet a Fókusz, benne a szupercellával. Ezután: balhé a Fun Feszt körül, a balatoni program szervezői eltűntek, az RTL nyomozásba kezdett. Viszontlátásra!