Szeptembertől mindenki láthatja az angol bajnokikat

2014.07.28. 14:36
A Digi TV egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó közvetítés-sorozata, az angol Premier League meccsei mostantól mindenki számára elérhetőek lesznek, hiszen a cég megegyezett az Antenna Hungáriával, és két sportadójuk bekerült a MinDig Tv Extra csomagba.

A két cég megállapodásának értelmében augusztus 1-jétől a Digi Sport 1 és Digi Sport 2 sima földi antennával, de akár szobaantennával is vehető lesz, azaz a két adó exkluzív tartalmai, mint például az angol bajnokik, lassan mindenki számára elérhetők lesznek. A Digi Sport 1 és 2 a másik két nagy kábelszolgáltató, a T-Home és a UPC kínálatában még mindig nem elérhető, és ha tippelhetünk egy merészet, ez mostantól sem fog változni. 

Augusztus 1-jén a tesztsugárzást kezdik meg, és ez egészen szeptember 1-ig minden MinDig Tv előfizetőnek elérhető lesz, október 1-től viszont már csak az ún. Extra csomagra előfizetők kapják meg, igaz, nekik 35 helyett már 55 csatorna jut majd.  A hírt a sat-tv-radio.hu tette közzé először.

Az angol bajnokik mellett Bajnokok Ligája- és Európa-liga meccsek, az olasz Serie A, és a francia bajnokság mérkőzései, MotoGP-, Indycar- vagy NASCAR-futamok, férfi kosárlabda Euroliga-meccsek, Diamond League atlétikai versenyek és ATP tenisztornák is szerepelnek a Digi Sport kínálatában.