no

Jennifer Lawrence: Nem tartozom bocsánatkéréssel

2014.10.07. 18:52

Az augusztus végén kirobbant fappening-botrány óta nem reagált a róla kikerült meztelen fényképekre Jennifer Lawrence, Oscar-díjas amerikai színésznő, most azonban, több mint egy hónap hallgatás után, a Vanity Fair magazinnak adott interjújában végre megtörte a csendet. A novemberi szám címlapján szereplő színésznő szerint az eset több, mint holmi botrány, egyenesen szexuális bűncselekménynek nevezi azt.

Lawrence állítólag többször is megpróbált reagálni a történtekre, de amikor írni próbált róla, mindig feldühítette vagy elsírta magát:

Elkezdtem egy bocsánatkérő közleményt írni, de aztán beláttam, hogy nincs miért elnézést kérnem. Egy szeretetteljes, egészséges és nagyszerű párkapcsolatban éltem négy éven keresztül. (...) Mindenki, aki megnézte azokat a képeket, szexuális bűncselekményt követett el, és szégyenében meg kellene lapulnia. Még olyan emberek is azzal jönnek, akiket ismerek és szeretek, hogy 'ó, igen, megnéztem a képeidet', én pedig nem akarok dühös lenni, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy soha nem mondtam nekik, hogy akár egy pillantást is vethetnek a meztelen testemre.

A legszörnyűbb állítólag az volt számára, amikor el kellett mondania édesapjának a történteket.

Szerencsére éppen golfozni volt, amikor felhívtam, úgyhogy jó hangulatában találtam

– idézte fel a beszélgetést Lawrence.