Pálffy István megint a köztévéé

2014.11.28. 15:09
A Parlamentből kikerült, a közmédiának kell, mint egy falat kenyér, legalábbis erről tanúskodik az, hogy a köztévé hivatalosan is bejelentette: Pálffy István a gombamód szaporodó közszolgálati csatornák egyik háttérembereként dolgozik tovább.

A HVG.hu kérdezte meg a köztévétől, hogy mit tudnak Pálffy Istvánról, mire azt a választ kapták, hogy

Pálffy István munkaviszonya a közmédiában akkor sem szűnt meg, amikor képviselőjelölt lett 2010-ben. Jelöltségének bejelentését követően a hatályos jogszabályok szerint fizetés nélküli szabadságot vett ki. 2014 májusában kérte, hogy fizetés nélküli szabadságát fél évvel hosszabbítsa meg az MTVA. 2014 november elejétől Pálffy István a közmédia, nemzetközi kapcsolatok területén dolgozik.

Pálffy István a KNDP színeiben üldögélt a Parlamentben egészen addig, míg a lecsökkentett létszámú testületben neki már nem jutott hely, és egy igen izgalmas "kinek jut valami szék valahol" játék végén ott állt egy szál magában, mert neki nem jutott semmi jó állás sem. Igyekezett az Európa Parlamentbe bejutni, de kevés sikerrel, ezek szerint az MTVA csak megkönyörült rajta. Ha van egy kis humorérzékük, egy Híradót is rábíznak.