Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Díjat ért a Hír TV internetadós közvetítése

2014.12.17. 11:43

Kedd este adták át a Rádiós Korrektúra és a Kamera Korrektúra díjakat,  írja az MTI. Az átadást abban a Várkert Bazárban tartották, ahol az átadás szinte mindennapos. A Média Korrektúra Konferencia keretében átadott díjakat főleg a kormánysajtó kapta, a Hír TV például hír, hírháttér és sport kategóriában kapta meg a legjobbnak járó elismerést, amiért hősiesen állták a sarat az internetadó elleni tüntetésen. A közmédia is megkapta a maga díjait, az MR2 Petőfi Kultúrfitnesz – Személyes ügy című adás lett a legjobb kulturális, a Kossuth rádión futó G7 pedig a legjobb gazdasági magazin, utóbbi tényfeltáró, oknyomozó, riport kategóriában is nyert, illetve a Kossuthon lejátszott Sorstalanság-feldolgozást is díjazták.

Díjat kapott még a Music FM Road Show-ja (portré és közösségek bemutatása), a Sunshine FM Keltetője (szórakoztató reggeli rádiós műsorok), a közönségdíjakat pedig Bochkor Gábor és a Music FM nyerte, de különdíjjal jutalmazták a Lánchíd rádiót is, a rádiós arculat, promóció kategóriában a Juventus rádiót, a tévések között pedig az Echót. Szórakoztató és zenei tévéműsorok kategóriában a TV2 Sztárban sztárja lett a nyerő, kulturális és tudományos ismeretterjesztő kategóriában pedig a Spektrumon futó Brutális fizika, aminek a totalcaros Vályi István a műsorvezetője. Az RTL Klub természetesen egy díjat sem kapott, bár ők nem is neveztek.