Így fojtsa bejglikómáját filmekbe

2014.12.25. 08:31
Karácsony első napján ne tessék tévézni, ott a család, a gyerekek, az anyukától kapott kötött zokni, annyi mindennel el lehet szórakozni. Ha bejön az, akit a meteorológusok mondanak, a déli országrészben simán lehet majd napozni is, de el lehet vinni a kutyát egy hosszabb, nyugisabb sétára is, csak könyörgünk, senki ne a tévé előtt punnyadjon.

Aki mégsem hallgat ránk, ebből válogathat:

Nyomon követhetjük Indiana Jones és Kevin csatáját, hiszen az RTL két Reszkessetek betörők-filmjét a TV2 két Indiana Jonesszal ellensúlyozza. Lesz Télapu, és Dennis a komisz is, sőt, az ET-t is leadja a Viasat 3, amin azt is megcsodálhatjuk, mennyire űbergáz volt a fiatal Matthew McConaughey narancsszínűre bekrémezett kockahasa, amin láthatóan filmbéli partnere, Kate Hudson is sírva röhögött.  

  • 11:53 - Indiana Jones: Az elveszett frigyláda fosztogatói (TV2)
  • 11:00 - Reszkessetek, betörők! (RTL Klub)
  • 14:35 - E.T. (Viasat 3)
  • 15:50 - Örömapa 2 (m1)
  • 16:00 - Dennis, a komisz (RTL Klub)
  • 17:50 - Télapu (m1)
  • 18:45 - Indiana Jones és a Végzet Temploma
  • 20:35 - Reszkessetek, betörők! 2 (RTL Klub)
  • 21:00 - Bolondok aranya (Viasat 3)

Az HBO-család filmjei egy fokkal kurrensebb szórakoztatást ígérnek, 21:00-től az HBO adja le az Anchorman: A legenda folytatódik című Will Ferrell-vígjátékot, az HBO2 ezzel párhuzamosan (20:05-től) a Z világháború című zombis filmet adja, ezt bejglitől megcsömörlött gyomornak annyira nem javasoljuk. Ha bírjuk a gyűrődést, rögtön utána (22:00) jön a Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza, amiben azt a titkos CIA-akciót ismerhetjük meg, illetve annak egy verzióját, amit az amerikai titkosszolgálat a 9/11-es merényleteket kitervelő al-Kaida-vezér kiiktatására rakott össze hosszú évek alapos munkájával. 

Aki esetleg lemaradt volna az idei Oscar-gála egyik nagy veszteséről, a tíz díjra jelölt, de egyet sem elvivő Amerikai botrányról, most pótolhatja, a Cinemax este nyolctól mutatja be a filmet, amiben Jennifer Lawrence és Amy Adams smárol egyet, Bradley Cooper fején meg olyan paróka van, amiért Soltész Rezső sírva könyörög hetek óta. Kurrens, friss műsorral csak egy tévé jelentkezik majd, az RTL II, ahol a Való Világ 7 lakói karácsonykor is gondoskodnak majd arról, hogy a teljes szellemi nihilben elmerülhessünk (22:00)