Az állami bulvártévé ócska hipsztert csinált Petőfiből

10498401 10152697800655108 8138081958597286809 o
2015.02.23. 14:46

Már csak három hét, és jön a nagy köztévés átszervezés, aminek következtében az M1 hírtévévé alakul, helyét a Duna TV veszi át, illetve az M2-n este 8 órától indul a Petőfi TV, ami az állami televíziózást kilométerekről elkerülő fiatalabb korosztályt próbálja becélozni. A legfrissebb tévészpot szerint inkább kevés, mint több sikerrel.

Petőfi TV - Nagyon ott van!

Ebből az 50 másodperces kisvideóból kiderül, hogy az MTVA végül a

Nagyon ott van!

szlogent választotta a Petőfi TV-nek, ezzel is jelezve, hogy a manapság trendi, ifjúsági nyelvezet sem áll messze a múltbarévedést rendszeresen maximumra toló csatornától. Olyannyira lazára vették a figurát, hogy nem csak a csatornaindító Facebook-eseményének borítóképét cserélték Fábián-kendős Petőfire, aki egy tévékészüléken keresztül (?) szelfizik. Igen, szelfizik, hiszen a fiatalok mind ezt csinálják manapság, és valószínűleg az egész '48-as szabadságharc is máshogy alakul, ha Petőfi a Nemzeti lépcsőjén készít közös szelfit a tömeggel, vagy a Pilvaxban minden értelmiségi Instagram-filtereket válogat a frissen lekapott kávéjához ahelyett, hogy megfogalmaznák azt a rohadt 12 pontot végre.

Petőfi Sanyi (nyugati haveroknak csak Alex) kicsit túltolta a Távoli galaxist az előző este, mert másnap egy idegen kanapén ébred egy tyúk társaságában.

De nincs gáz, szerencsére a házigazda nyitva hagyta az ajtót, és a fiatal bulihuligán rögtön a lépcsőház mellett egy ismerős arcra bukkan a múltból!

Ezen az utcasarkon is talált valami érdekeset, méghozzá egy névrokont!

Basszus, Petőfik mindenhol! Erről azonnal kell egy szelfi!

A buli nem érhet csak úgy véget, Sanyi elnézett kedvenc énekesmestere, Dalcsináló Ákos Úr koncertjére a Petőfi Csarnokba. Szegénynek elfelejtettek szólni, hogy ez már nem róla szól, az egészet átnevezték PeCsa Music Hallra még három éve. És még Dalcsináló Ákos koncertje is elmaradt :-(

Azért koncert nélkül is lehet pörögni, például a backstage-ben, vagyis a hátsó színpadon! A szelfirúd pedig az új Gibson Flying V!

Haha, átvertem mindenkit, valójában nem is létezem!

Frissítés: És az megvan, hogy a tévészpotban hallható fütyülős szám azért olyan ismerős, mert egy két évvel ezelőtti Peugeot-reklámban már elsütötték?

Peugeot 2008 reklám 2013