Erzsébet
1 °C
4 °C

Élő adásban ütközött össze két autó az M1 csatornán

2015.07.16. 19:37 Módosítva: 2015-07-16 20:17:21

Az M1 csatorna éppen a BAH csomópontban kialakult dugóról jelentkezett be a helyszínről, amikor a tudósító háta mögött két autó csúszott egymásba. A videót ezen a linken nézheti meg.

"Úgy tűnik tehát, hogy fokozódik a helyzet itt a BAH csomópontban" - vágta ki magát a meglepően talpra esett riporter a kínos helyzetből, mikor rájött, hogy mi történt mögötte. Nem volt nagy baleset szerencsére, de nem mindennapi, ahogy a felvételen láthatjuk a magyarázkodás kínos pillanatait, amik egy barátságos kézfogással végződnek.

A felvétel azért is érdekes, mert látszik, hogy valószínűleg épp a jobbról érkező forgalomzavar-elhárító autó szirénája miatt fékezett be az első sofőr, ezért ment bele a mögötte lévő. Aztán a szirénázó autó el sem megy odáig, ahol a karambol történt. 

Az eredeti dugót egy korábbi baleset okozta, a 61-es villamos megrekedt a kereszteződés közepén, ezt az autósoknak kerülgetni kell, és emiatt történt az újabb baleset is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?