Képtelenség boldogulni Mutyi-Magyarországon

2015.08.25. 15:06

A mi jó Sixxünk azt írta az Aranyéletről, hogy végre ez lehet az a sorozat a magyar HBO-tól, ami tényleg szélesebb közönségre számíthat, a Társas játék belpesti világával vagy a Terápia kissé elitista témájával szemben, és most megérkezett hozzá a második, karakterközpontú előzetes is, ami alapján tényleg olyannak tűnik, amit aztán mindenki érteni fog.

A sorozat egy családról, egész pontosan egy családapáról szól, aki egyre jobban úgy érzi, hogy a mindenféle simlis ügyletekből ki kellene rántania magát, és tisztességes útra térni. Az apát Thuróczy Szabolcs, a jóléthez ragaszkodó feleségét Ónodi Eszter, a gyerekeiket pedig Döbrösi Laura és Olasz Renátó alakítják, ők próbálnak valahogy lavírozni abban a Magyarországban, ami nem igazán engedi a tisztességes életet. A kettős életeikbe lehet most belenézni ezzel az előzetessel:

Aranyélet előzetes

A videó nem a sorozatból készült, hanem direkt forgattak hozzá anyagokat. A rendező Varsics Péter volt (ő korábban már dolgozott az HBO-nak, a Vimeo oldala tele van a cégnek készült reklámokkal), az operatőr pedig Boggie Parfüm című videoklipjét is felvevő Szőke Dániel.

A sorozatot november 8-án mutatja be az HBO. A forgatásról készült riportunkat itt lehet elolvasni.

Az előzetes mellett kaptunk jelenetfotókat is a sorozatból, az egyiken Thuróczy Szabolcs pózol furcsa módon egy parókában, de a dolog csak addig érthetetlen, amíg nem láttuk az előzetest, a másikon Ónodi Eszter aggodalmaskodik valamin, a harmadikon pedig Olasz Renátó pózol egy Hummer motorháztetején.