Kokó saját műsort kap a Hír tévén

2015.09.14. 14:16 Módosítva: 2015.09.14. 14:28

Kovács Kokó István, Veiszer Alinda, az időjós Reisz András, Az Este műsorvezetője, D. Bányász Gergő és az MTVA-tól nemrég távozó Szöllősi Györgyi is a Hír tévéhez igazolt, írja a 24.hu.

A legfontosabb változások a Simicska-birodalomba tartozó Hír tévénél ezek lesznek:

  • A Magyarország Élőben műsorvezetőjeként visszatér a képernyőre Szöllősi Györgyi is, aki 2011-ig dolgozott a Hír tévénél, majd átment az MTVA-hoz, ahonnan viszont nemrég távozott.
  • A Magyarország Élőben-t ugyanaz a D. Bányász Gergő szerkeszti majd, aki korábban Az Este műsorvezetője, majd szerkesztője volt.
  • Reisz András meteorológus (aki egy időben szintén az MTVA-nak dolgozott, de megváltak tőle) nem kap saját műsort, de a csatorna számít a szaktudására.
  • Az MTV-ben a Záróra című portréműsorával ismerté vált Veiszer Alinda viszont saját műsort kap Alinda címmel.
  • Az Alindát pedig szintén volt MTV-sek szerkesztik majd:  Az Estét, majd Zárórát szerkesztő Józsa Márta és a megszűnt Kultúrház szerkesztő-riportere, Rieger Johanna.

Korábban egyébként pont fordított migráció volt megfigyelhető a két csatorna között. Simicska Lajos emlékezetes gecizése után többek között Szabó Anett és Kovács Andrea ment át a köztévéhez.