Erzsébet
1 °C
4 °C

Meghalt egy néző a Maradj talpon! felvételén

2015.09.22. 17:29 Módosítva: 2015-09-22 18:06:18

Rosszul lett és meghalt egy néző a köztévé lezuhanós vetélkedőjének, a Maradj talpon!-nak a forgatásán. Az orvos már nem tudta újraéleszteni - írja az MTVA közleménye.

A mai napon a Maradj talpon! című műsor második felvétele előtt, a szünet alatt az egyik néző a műsor forgatásán jelenlévő ügyeletes orvos segítségét kérte, rosszullétre hivatkozva. Az orvos azonnal mentőt hívott, akik rövid időn belül kiérkeztek a helyszínre.

A néző elveszítette az eszméletét, megkezdték az újraélesztését, közben mentőhelikoptert is riasztottak. Az azonnali orvosi beavatkozás ellenére sajnálatosan nem sikerült az újraélesztés, a beteg életét vesztette. A tragédia mélyen megrázta a helyszínen dolgozókat, a forgatást azonnal leállították.

A helyszínen tartózkodott az Index egyik olvasója, akitől úgy tudjuk, a haláleset részleteit nem közölték a műsor készítői a nézőkkel: nem akartak pánikot, inkább hazaküldtek mindenkit. A helyszínen viszont többen is arról beszéltek, hogy egy fiatal lány lett rosszul.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?